Disclaimer
Heesters Coaching & Mediation betracht uiterste zorgvuldigheid bij het maken, samenstellen en verspreiden van de informatie op deze site.
Deze website biedt aan de klanten en andere relaties van Heesters Coaching & Mediation informatie over haar producten en diensten en daaraan gerelateerde onderwerpen. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie kan onjuistheden of typefouten bevatten.

Heesters Coaching & Mediation kan te allen tijde wijzigingen aanbrengen in de website en staat niet in voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Heesters Coaching & Mediation aanvaardt geen verplichting om de geboden informatie te actualiseren of om mogelijke fouten te corrigeren, noch garandeert Heesters Coaching & Mediation dat deze website foutloos of ononderbroken functioneert.

Persoonlijke gegevens die aan Heesters Coaching & Mediation worden verstrekt, worden niet ter beschikking gesteld aan derden.

Heesters Coaching & Mediation aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die zou kunnen ontstaan als gevolg van de publicatie van informatie op deze site. Bepaalde verwijzingen bnnen deze website voeren naar informatiebronnen die door derden worden bijgehouden of waar mogelijkheden zijn tot het verkondigen van meningen door bezoekers van deze website.
Heesters Coaching & Mediation heeft hier geen controle over en draagt dus ook niet de verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid of enig ander aspect van de betreffende informatie.

Copyright 2013 Heesters Coaching & Mediation
Alle rechten voorbehouden. Het is toegestaan om de inhoud van deze website te bekijken, te bewaren, uit te printen, te reproduceren en te verspreiden voor niet-commerciële doeleinden. Voorwaarde bij verspreiding is dat de inhoud hiervan niet gewijzigd wordt en de disclaimer en deze copyrightverklaring worden toegevoegd.